Navngivning

Alle børn skal navngives inden 6 måneder.

Navngivning uden dåb

Skal barnet ikke døbes, eller skal det navngives før dåb, sker navngivning ved at udfylde den elektronisk på www.borger.dk ved brug af NEM-ID.

Skal I rejse til udlandet, er det vigtigt at notere sig, at barnet skal have eget pas og derfor skal navngives (dette forhindrer dog på ingen,  at I kan holde barnedåb på et senere tidspunkt).

Navngivning ved dåb

Ønsker I at få jeres barn døbt i en af Fredensborgkirkerne, skal I henvende jer til Karen på kirkekontoret på telefon 4848 4131 (tirsdag, onsdag og fredag kl. 9.00 - 13.00 og torsdag kl. 11.00 - 15.00) eller sende en e-mail til asminderoed.sogn@km.dk. I aftaler i fællesskab et tidspunkt for dåben. Før dåben mødes forældre og præst til en samtale om dåbens forløb og betydning.

Læs mere om dåb