Vi synger julen ind

Torsdag d. 16. december 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Asminderød Kirke, Præstevej 1, 3480 Fredensborg
Kor fra Nordsjællands Korskole og organist Mie Korp Sloth m.fl.

Vi synger julen ind i Asminderød Kirke

Koncert med flere kor fra Nordsjællands Korskoles Ungdomskor, som består af de 30 ældste og dygtigste sangere i korskolen, optræder og samtidig præsenteres et nyt tiltag i Fredensborgkirkerne: Ad hoc kor for voksne korsangere.

Undervejs vil de to kor optræde sammen og naturligvis vil alle få mulighed for at synge med på de bedste og kendte julesalmer. Medlemmer af Asminderød Sogns menighedsråd står for læsninger mellem de musikalske indslag i koncerten, og bagefter er menighedsrådet vært ved et arrangement for alle i Sognegården, hvor der bl.a. bydes på gløgg og honninghjerter.

Udover Asminderød Kirkes organist Mie Korp Sloth medvirker Lene Beaver på fløjte og Simon Enig som akkompagnatør.

Det er gratis at deltage i hele arrangementet, men af hensyn til traktement, og da covid ikke er forbi og vi skal passe ekstra godt på hinanden, er der begrænset antal pladser, som skal reserveres på forhånd i formularen her, som vil være tilgængelig fra onsdag den 1. december. Hver husstand kan bestille 3 billetter efter først-til-mølle-princippet.