UDSKUDT - Fyraftenskoncert - Mens vi venter på lyset!

Tirsdag d. 26. januar 2021, kl. 16:00
Asminderød Kirke, Præstevej 1, 3480 Fredensborg

UDSKUDT PGA. CORONASITUATIONEN!

Fyraftenskoncerter - Mens vi venter på lyset!

Trioen GIÒIA (opkaldt efter det italienske ord for glæde) har tidligere spillet i Asminderød Kirke med den specielle instrumentbesætning: blokfløjte, percussion, keltisk harpe og organetto (bærbart middelalderorgel) Trioen består af Karina Agerbo på blokfløjte, Tira Skamby på percussion og Mie Korp Sloth på keltisk harpe og organetto.

Sidstnævnte er Fredensborgkirkernes nye organist, og det er derfor naturligt, at man ved denne koncert kan få et mere nuanceret billede af, hvad organisten bl.a. kan tilbyde. Der findes ikke mange organister i Danmark, der spiller på organetto, og ligeledes er instrumentet begrænset til en håndfuld på dansk jord.

Der er plads til 40 koncertgæster i Asminderød Kirke til denne koncert.