Begivenheden har allerede fundet sted.

Mens vi venter på lyset...

Tirsdag d. 13. januar 2015, Kl. 16:00 til kl. 16:30
Asminderød Kirke
Else-Marie Kristoffersen

Fyraftenskoncerter "Mens vi venter på lyset…" hver tirsdag kl. 16.00-16.30.

For femte år i træk er der i Asminderød kirke minikoncert hver tirsdag i januar måned under overskriften Mens vi venter på lyset. Alle koncerter begynder kl. 16.00 og varer en halv time. Der er gratis adgang til alle koncerter.

Tirsdag den 13. januar:  Guitaristen Finn Olafsson er internationalt anerkendt for sin stemningsfulde og billedskabende guitarmusik og sit virtuose guitarspil, og har siden 1969 medvirket på mere end 150 album med mange forskellige skandinaviske kunstnere. Ikke mindst er hans solo-CDer med titlerne  "Acoustic Guitar" og ”Acoustic Guitar 2” legendariske indenfor guitargenren. Finn Olafssons seneste udgivelse “Music From North Sealand”, som er en hyldest til Nordsjælland, hvor han bor, har fået stor opmærksomhed i ind- og udland. Ved koncerten i Asminderød spiller han egne værker.