Begivenheden har allerede fundet sted.

Højskoleaften: Hein Heinsen

MAR

Dato Onsdag d. 4. marts 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Asminderød Sognegård: Store Sal, Asminderødgade 48, 3480 Fredensborg, Danmark
Billedhugger Hein Heinsen

Foredrag ved billedhugger Hein Heinsen (foto venligst udlånt af Hein Heinsen)

Billedhugger, cand.theol. og tidligere professor på Kunstakademiet Hein Heinsen fortæller om sin kirkekunst, som blandt andet omfatter værker i Gammel Holte og Vestervang Kirker samt Rigshospitalets Kirkesal.

Hein Heinsen udgav i 2010 bogen ’Trinitetsmaskinen’, som er tilegnet folket og folkekirken, og som indeholder 100 tekster og 100 billedværker fra den vestlige civilisation med treenighedsdogmet som omdrejningspunkt.

Hein Heinsens foredrag bevæger sig i kraft af hans dobbelte baggrund som både teolog og billedhugger koblingspunktet mellem teologi og kunst.

Der er gratis adgang til foredraget i Asminderød Sognegård kl. 19.00 - 21.00, og tilmelding er ikke nødvendig. For dem som har lyst, serveres der fra kl. 18.40 lidt brød, ost og vin, inden foredraget begynder kl. 19.00.